FAQ - Insight Beach Brabant
JAVALAAN 149, 5631 DB EINDHOVEN

FAQ

Heb je hulp nodig met een reservering of heb je een andere vraag omtrent Insight Beach? Onze FAQ is de snelste manier om een antwoord te vinden. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op met info@insightbeach.nl en we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Veiligheid en hygiëne

Wij voldoen aan alle voorzorgsmaatregelen en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM die voor de horeca gelden.
Natuurlijk staat uw gezondheid bij ons voorop. Daarom hebben wij er alles aan gedaan om onze locatie corona proof te maken. Bij de entree is er gelegenheid uw handen de desinfecteren. Verder zijn er meerdere handwas punten en zal het sanitair de gehele dag na elk bezoek gereinigd worden. Wij gaan ervan uit dat u als bezoeker ook uw verantwoordelijkheid neemt zodat iedereen met een gerust gevoel kan genieten van de zomer.
Jazeker, we vragen van iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid na te leven. Je hebt bij ons voldoende ruimte en bewegingsvrijheid binnen je eigen gereserveerde plek. Eenmaal binnen volg je alle instructies van ons personeel op. Wanneer je onze regels overtreed en niet naleeft behouden wij het recht je de toegang tot ons terrein te ontzeggen. Verder dien je zoveel mogelijk zittend op je eigen plek te blijven.

Reserveren

Ja, vanwege de Covid-19 reglementen, is reserveren gewenst. Het is mogelijk op de dag zelf telefonisch te informeren naar beschikbaarheid.
Reserveren kan via ons online reserveringssysteem. Je vindt deze hier op de website bij het kopje 'Reserveren'
Je kunt bij Insight Beach kiezen uit een dagsessie van 10:00 - 17:30 uur en/of de avond sessie van 18:30-01:00 uur. Je kunt een Luxe Cabana of een luxe Lounge Bed reserveren. Beide zijn toegankelijk voor twee personen.
Het is toegestaan bij de receptie te informeren naar beschikbaarheid. Indien er plek beschikbaar is, dien je je emailadres en telefoonnummer te noteren. Je kunt dan direct je reservering bij de entree afrekenen

Openingstijden

Insight Beach is bij mooi weer dagelijks geopend, 7 dagen per week, van 1 juli tot en met 30 september. Mooi weer is voor ons 20 graden of meer en geen tot nauwelijks kans op regen.
Onze openingstijden zijn verdeeld in twee shifts. Een dag/lunch shift van 10:00-17:30 uur en een avond/diner shift van 18:30-01:00 uur
Ja dat kan zeker. Je krijgt op de prijs van 2x de shift 20% korting. Je bent vrij om te komen en te gaan wanneer je wenst. Je bed is de hele dag voor je gereserveerd.
Onze locatie is prachtig overkapt met een transparante tentoverkapping. Bij extreem slechte condities zoals lage temperaturen en harde wind (stormachtig) kunnen wij besluiten om niet open te gaan.
Onze keuken is dagelijks van 12:00 tot 17:30 en van 18:30 tot 22:30 uur

Kinderen

Ja dat is mogelijk van maandag tot en met woensdag. Kinderen moeten wel uit hetzelfde huishouden komen.
Kom je met twee volwassenen dan zijn twee kinderen tot 12 jaar toegestaan.
Jazeker, op de woensdagen hebben we altijd kids animatie. Houd de agenda goed in de agenda en meld u aan voor de nieuwsbrief hier op de website. Tevens heb je altijd toegang tot het kinderbad van De IJzeren Man

Eten & Drinken

Daar is ons concept helemaal op ingericht. In samenwerking met Chef-kok Pascal Ariëns van Restaurant by Pascal bieden wij echt een prachtige kaart aan met mediterraanse topgerechten. Ook de drankenkaart mag er zijn met een zeer divers aanbod aan heerlijke kwaliteits- en seizoenswijnen, Cocktails en lekkere koffies.
Nee hoor, dat is niet verplicht. Maar de kaart is wel erg smakelijk dus kom gerust lunchen of dineren. Het meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan.
Jazeker, je kunt ook kiezen voor een fles Magnum AIX Rosé (1,5 ltr)

Muziek

Deze zijn er iedere dag, echter werken wij van donderdag tot en met zondag met vaste hostpartijen. Die boeken hun eigen dj's. Je kunt deze zomer een scala aan Nederlands bekend en talent weer achter de decks kunnen zien.
Op het terras wordt de dj via achtergrond muziek ten gehore gebracht om geluidsoverlast te voorkomen. Via ons High Quality Silent DJ System kun je de muziek zo hard zetten als je zelf wilt en krijg je de beleving van de DJ volledig mee.

Faciliteiten

Absoluut, wij hebben speciaal voor onze gasten een eigen stukje strand gerealiseerd. Het water is van uitstekende en heldere kwaliteit.
In onze eigen Sanitory Room hebben wij ruime en schone voorzieningen voor zowel dames als heren.
We hebben een aparte douche geïnstalleerd om je te kunnen opfrissen, verkoelen, of af te spoelen na een frisse duik.
Wij accepteren pin en cash betalingen?
Parkeren kan tegen betaling bij het terrein van de TU Eindhoven. Navigatie adres: De Zaale. Vanaf hier is het 3 minuten teruglopen naar de Javalaan 149.
Zeker, hier zijn twee goede opties. B&B Opwetten 3,3 km van insight beach - bedandbreakfastopwetten.nl - Vorsterdijk 8 - 5674 AG Nuenen | Hotel NH Collection Eindhoven Centre 3,8 km van insight beach gevestigd nh-hotels.com Vestdijk 5 5611 CA Eindhoven