FAQ - Insight Beach - Stadsoase Breda
Slingerweg 76, 4814 AZ Breda

FAQ

Heb je hulp nodig met een reservering of heb je een andere vraag omtrent Insight Beach? Onze FAQ is de snelste manier om een antwoord te vinden. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op met info@insightbeach.nl en we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Veiligheid en hygiëne

Wij voldoen aan alle voorzorgsmaatregelen en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM die voor de horeca gelden.
Natuurlijk staat uw gezondheid bij ons voorop. Daarom hebben wij er alles aan gedaan om onze locatie corona proof te maken. Bij de entree is er gelegenheid uw handen de desinfecteren. Verder zijn er meerdere handwas punten en zal het sanitair de gehele dag na elk bezoek gereinigd worden. Wij gaan ervan uit dat u als bezoeker ook uw verantwoordelijkheid neemt zodat iedereen met een gerust gevoel kan genieten van de zomer.
Jazeker, we vragen van iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid na te leven. Je hebt bij ons voldoende ruimte en bewegingsvrijheid binnen je eigen gereserveerde plek. Eenmaal binnen volg je alle instructies van ons personeel op. Wanneer je onze regels overtreed en niet naleeft behouden wij het recht je de toegang tot ons terrein te ontzeggen. Verder dien je zoveel mogelijk zittend op je eigen plek te blijven.

Reserveren

Ja, vanwege de Covid-19 reglementen, is reserveren gewenst. Het is mogelijk op de dag zelf telefonisch te informeren naar beschikbaarheid.
Reserveren kan via ons online reserveringssysteem. Je vindt deze hier op de website bij het kopje 'Reserveren'
Op dit moment is Insight Beach alleen nog geopend met het beachterras. Hou onze socials goed in de gaten voor de officiele opening.
Online reserveren is verplicht

Openingstijden

Insight Beach is bij mooi weer dagelijks geopend, 7 dagen per week, van 1 mei tot en met 30 augustus.
Onze openingstijden zijn van 10:00 tot 23:00 uur.
Bij slechte weerscondities zoals lage temperaturen en harde wind (stormachtig) kunnen wij besluiten om niet open te gaan.
Onze keuken is dagelijks van 11:00 tot 21:30 uur.

Kinderen

Nee Insight Beach is een 18+ locatie.
Jazeker, hou onze socials en de agenda in de gaten voor onze speciale familiedagen

Eten & Drinken

Daar is ons concept helemaal op ingericht. In samenwerking met Chef-kok Pascal Ariëns van Restaurant by Pascal bieden wij echt een heerlijke ongedwongen kaart aan. Ook de drankenkaart mag er zijn met een zeer divers aanbod aan heerlijke kwaliteits- en seizoenswijnen en zomerse Cocktails.
Nee hoor, dat is niet verplicht. Maar de kaart is wel erg smakelijk dus kom gerust lunchen of dineren. Het meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan.

Muziek

Deze zijn er iedere dag.
In lijn met de regelgeving zullen wij op acceptabel niveau het geluid laten horen.

Faciliteiten

Absoluut, wij hebben speciaal voor onze gasten een eigen zwembad
In onze eigen Sanitory Room hebben wij ruime en schone voorzieningen voor zowel dames als heren.
We hebben een aparte douche geïnstalleerd om je te kunnen opfrissen, verkoelen, of af te spoelen na een frisse duik.
Wij accepteren pin en cash betalingen?
Parkeren kan indien plek beschikbaar op eigen terrein en is gratis