About Us - Insight Beach Brabant
JAVALAAN 149, 5631 DB EINDHOVEN

About Us

Bij Insight Beach Brabant kun je heel de zomer komen genieten van een dagje stadsstrand zoals je deze nog nooit eerder hebt ervaren. Samen met 99 andere gasten worden jouw zintuigen op alle fronten geprikkeld. Geniet van onze unieke tafelsetting aan het natuurzwembad van de IJzeren Man, proef de lekkerste gerechten van Chef-Cuisinier Pascal Ariëns en dans mee op de beats van Nederlands beste en grootste dj’s.

 

Je kunt de hele zomer van 1 juli tot en met eind september dagelijks reserveren voor een dag of een avond shift en je bed boeken voor de hele dag, dat kan ook! Wil je uitsluitend komen lunchen of dineren in ons restaurant. Bel dan direct naar 06-14441215 of reserveer via info@insightbeach.nl. Ook voor groepen en zakelijke bijeenkomsten bieden we mooie arrangementen. Informeer naar de mogelijkheden en we maken een voorstel op maat!

Day Shift 10:00-17:30 uur (keuken open 12:00 uur)
Night Shift 18:30-01:00 uur

Maandag tot en met vrijdag en zondag zijn gezinnen met kinderen van harte welkom en bieden voor de kids optredens, animatie, spel en plezier. Check onze reserveringsopties onder het kopje Tarieven. Alleen op de zaterdag geldt een 18+ reglement en werken wij samen met diverse Nederlandse Dance organisaties.

Direct reserveren kan via de reserveren knop rechtsonderin.

 

Aanvullend entertainment en faciliteiten bestaande uit:

Insight Beach Brabant leeft het horeca protocol omtrent het COVID-19 virus van het RIVM na. Mocht je hier vragen over hebben neem dan contact met ons op.

Experience your finest city beach vibe with us!
Experience your finest urban beach vibe with us!