About Us - Insight Beach Brabant
JAVALAAN 149, 5631 DB EINDHOVEN

About Us

Bij Insight Beach Brabant kun je heel de zomer komen genieten van een dagje stadsstrand zoals je deze nog nooit eerder hebt ervaren. Samen met 99 andere gasten worden jouw zintuigen op alle fronten geprikkeld. Geniet van onze unieke tafelsetting aan het natuurzwembad van de IJzeren Man, proef de lekkerste gerechten van Chef-Cuisinier Pascal Ariëns en dans mee op de beats van Nederlands beste en grootste dj’s.

 

Je kunt de hele zomer van 1 juli tot en met eind september dagelijks reserveren voor een dag of een avond shift en je tafel boeken voor de hele dag, dat kan ook!

Day Shift (Lunch) 10:00-17:30 uur
Night Shift (Diner) 18:30-01:00 uur

Maandag tot en met woensdag zijn gezinnen met kinderen van harte welkom en bieden voor de kids veel animatie, spel en plezier.
Hiervoor gelden aparte tarieven die we per 17 juni zullen communiceren.Van donderdag tot en met zondag geldt een 18+ reglement en werken wij samen met diverse Nederlandse Dance organisaties.

De eerste events van de Grand Opening Week staan inmiddels online en is de tafelverkoop van start. Reserveren kan hier.

 

Aanvullend entertainment en faciliteiten bestaande uit:

Insight Beach Brabant leeft het horeca protocol omtrent het COVID-19 virus van het RIVM na. Mocht je hier vragen over hebben neem dan contact met ons op.

Experience your finest city beach vibe with us!
Experience your finest urban beach vibe with us!